shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

App-utveckling

Mobilapptjänster som vi erbjuder

image

Android utveckling

image

iOS utveckling

image

Korsplattform-app

image

Reagera

image

TV-app

image

Bärbar app

Utveckling och tjänster för mobilapp

Mer än bara webbsidor. Förutom webbsidor utvecklar vi också applikationer för mobiler och surfplattor. Detta kan sträcka sig från att anpassa webbplatser till mobila enheter till att producera appar för mobiler och surfplattor, både för iOS och Android. Vi hjälper dig med mer än bara att hitta rätt alternativ i slutändan, vi hjälper dig även under produktionen av applikationerna, från planering och idéer till den faktiska produktionen till den färdiga produkten och lanseringen i App Store, Google Play eller online. Naturligtvis hjälper vi också till med önskade uppdateringar av applikationerna.

Vi hjälper dig att utveckla idéer och lösningar som använder alla telefonens funktioner. Om du vill dra nytta av något, till exempel kameran, gps eller gyro, eller att interagera eller kunna erbjuda användningar offline såväl som online, är det bästa valet vanligtvis för en app. När appen har laddats ner är alla användningar ett knapptryck bort. En fördel som riktiga mobilappar (en så kallad native app) har är att du enkelt kan skicka ut meddelanden via push-meddelanden till de användare som laddade ner din app.

image

Användarna i fokus, har du en vision om vad du ska göra med din app? Då är det den mest betydelsefulla användbarheten för dem som laddar ner och använder appen. Finns det ett behov av appen och om de som laddar ner den faktiskt kommer att använda den? För om det inte finns några som använder appen är det inte värt det. Appar behöver inte alltid vara komplicerade, även de enklaste apparna kan vara de bästa och smartaste.

Mobiler har en begränsad skärm att arbeta med och därför är det särskilt viktigt att skapa en interaktionsdesign och gränssnitt som är kompatibla med varandra. Av den anledningen fokuserar vi på att slutanvändarna upplever appen som snygg, smidig och praktisk.

Appar för allt och alla. Vi erbjuder alla typer av appar och apputveckling, allt från enkla bokningsappar till mer komplicerade sådana som spel med avancerad grafik och avancerade funktioner. Vi producerar applikationer för alla plattformar (iOS, Android och Windows).

Vi erbjuder som leverantör av webbappar och applikationer;

Tillbaka